Leveren

Wij leveren op uw thuisadres:

  • Alle bestellingen dienen te gebeuren via onze shop vóór maandag 13u voor levering de week zelf (naar gelang uw postcode, zie verder)
  • Wij hanteren een minimum leveringsbedrag van 60€ per klant/stop.  
  • Wij bedienen Borgloon (3840), Wellen (3830, 3831, 3832), Heers (3870), Sint-Truiden (3800, 3803, 3806) en Alken (3570) elke woensdag tussen 17u00 en 19u00. Deze levering gebeurt in eigen beheer en er wordt geen tussenkomst in de leveringskost aangerekend.
  • Wij beleveren overal in Vlaanderen via onze nieuwe leverpartner DPD Fresh en dit op donderdag. (zie uitleg onderaan). De leveringskost voor deze dienst bedraagt 15€ MAAR deze betalen wij terug bij een volgende bestelling binnen de 60dagen. U krijgt hiervoor een “FreeShippingCode” toegestuurd via mail achteraf.

BELANGRIJK OM WETEN

Actief gekoeld transport met DPD Fresh

De bewaartemperatuur van onze producten is cruciaal om de kwaliteiteit te kunnen garanderen.  Stap per stap willen we onze producten en service verbeteren.

Daarom keken we uit naar naar een betere oplossing dan de klassieke koerierdiensten.

Na een weldoordachte zoektocht hebben we besloten in zee te gaan met DPD Fresh.

Actieve koeling en gegarandeerde leveringen op vaste dagen

Zo gebeurt de ophaling en levering in bestelwagens met een actief gekoelde frigocel. Ook de transitperiode in de verdeelcentra gebeurt in de juiste, gekoelde omstandigheden.

Daarnaast krijgen jullie ook de garantie dat het pakket op de afgesproken dag wordt geleverd. Iets wat met klassieke koeriersdiensten moeilijk was.

Om deze dienst aan te kunnen bieden en tegelijkertijd de kost aanvaardbaar te houden passen we onze logistieke werking aan.  Deze logistieke verbetering zorgt voor een hogere transportprijs (€ 15).  Anderzijds zijn we overtuigd van deze noodzakelijke maar logische stap om onze kwaliteitsproducten gegarandeerd en 100% in de beste omstandigheden tot bij jullie te krijgen.

Dankzij DPD Fresh kunnen we u gegarandeerd voorzien van de beste smaak, kwaliteit en service.

 

PRAKTISCH

 

DPD stuurt je de avond voordien een bericht (mail of sms) met een richtuur en een track&trace link.

Bestellen ten laatste maandag 13u 's middags = levering op donderdag  (uitzonderingen zijn feestdagen uiteraard) 

Jouw  bestelling zit verpakt in een kartonnen doos die DPD Fresh zal uitleveren.
Bestelling blijft gekoeld tot aan het door jou gekozen leveradres.  Leveringen gebeuren overdag tussen 8-18u.   

Indien je vragen hebt of iets is niet duidelijk, contacteer ons, we helpen je graag verder.

Heb je speciale voorkeuren of opmerkingen (vb bel is kapot, leveren bij de buren)? Noteer deze dan zeker, dan houden wij hier graag rekening mee. Je kan dit altijd doorgeven bij de opmerkingen bij je bestelling of via mail.